Tag B kørekort og kom ud på landets veje

Vi hjælper dig med at tage dit kørekort til bil

Er det endelig blevet tid til at tage B kørekort, også bedre kendt som kørekort til bil? Hvis ja, så er vi hos Dahlbergs Køreskole de helt rigtige at kontakte. Vi giver os god til dig og tager alt i dit tempo, så du trygt og sikkert kan komme ud og køre på landets veje.

Vores køreskole er beliggende i Hedehusene, men vi har også mange elever som kommer fra Roskilde, Taastrup og de omkringliggende byer for at tage deres kørekort hos os.

Så hvis du leder efter en professionel køreskole, hvor du kan tage B kørekort i præcis det tempo, du ønsker, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Hvorfor skal du tage dit kørekort hos os?

Det skal du, fordi du hos Dahlbergs køreskole vil få en dedikeret kørelærer, som altid vil se dig i øjenhøjde. Vores største ønske er, at du får en succesoplevelse, når du vælger at tage dit kørekort hos os.

Vi sørger for, at du føler dig tryg og er i gode hænder under hele forløbet. Du vil blive klædt godt på til din teori- og køreprøve, og i sidste ende til at suse rundt på landets veje med dit nye kørekort til bil.

Book tid på vores hold til kørekort her

Hvis du gerne vil booke tid til B kørekort, eller hvis du gerne vil høre mere om, hvordan hele forløbet foregår, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi tager også meget gerne en uforpligtende snak og besvarer dine spørgsmål.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Følg med på Facebook

Følg os og få større indbik i vores hverdag og meget mere.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Dahlbergs køreskole

Hovedgaden 440, 2640 Hedehusene

Klik her for rutevejledning

Kontaktoplysninger

Telefon: 61 47 32 36

E-mail: dahlbergskoereskole@gmail.com

CVR: 42778516

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket